• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
SES BUBOTES

Ses Bubotes és un conegut grup de Mallorca que es consolida amb temes propis i principals èxits als seus directes.

 

El nou disc de Ses Bubotes per aquest 2017 és diu “S’estiu no espera” i vol anar directe a aquestes contraccions que dóna el teu estómac quan rius i no pots aturar. Vol ser aquest “kit-kat” diari que busquem quan escoltam música i que ens traslladi una vegada més a aquesta revetlla d'estiu, a aquest capvespre, a aquesta carrera per veure qui arriba abans a sa platja, a aquest sopar a l'aire lliure entre amics amb els quals el temps no passa.

Guitarres trepidants, lletres divertides, romanticisme canalla i numerables retrats del que volem que sigui el record d'una illa que cada estiu floreix i és converteix en el paradís.

Trobareu ingredients de tot tipus, tots de digestió amable i amb un somriure, us sorprendreu en totes i cadascuna dels cançons que ho formin. Busquem la complicitat parlant el mateix idioma amb que ens neix aquestes innumerables anècdotes que convertim en cançons i que ens identifiquen i expliquen la nostra història.

Calç estar molt atent a les nostres xarxes socials, perquè aquest nou disc veu carregat de material adjunt en forma de vídeos, fotografies, merchan i moltes més sorpreses.

Podreu trobar-ho en totes els plataformes de música virtuals, iTunes, Spotify… en la nostra pagina web www.sesbubotes.com, en les millors tendes de música de Mallorca, i per descomptat als nostres directes que prometen no deixar indiferent.

Ses Bubotes és un projecte que neix fa 7 anys. En un curt espai de temps s'ha concertit en un grup de referència als concerts d'estiu i a les revetlles de les illes Balears i peninsula, fent de cada directe una autèntica festa. Aquest 2017 ses bubotes presentaràn tercer disc.